Дома Византиска мапа

Византиска мапа

Ако сакаш да го истражуваш средновековното наследство, оваа практична мапа ќе ти овозможи секогаш и секаде да се снајдеш во просторот при твоите патувања и истражувања и да ги препознаеш основните елементи на една византиска црква.