Дома Лов на богатство Лов на богатство – едукативна активност за сите млади истражувачи

Лов на богатство – едукативна активност за сите млади истражувачи

23 views
0

Во изминатиот период реализиравме неколку проекти за млади истражувачи во форма на тури низ разни локации на Скопје, коишто како дел од активностите вклучуваа возбудливи „Ловови на богатство“

Ве покануваме да ѕирнете дел од нашата супер забавна „Пешачка тура низ Скопје“ во комбинација со „Лов на богатсво“, која беше збогатена со примамливи награди за победниците. Додека ја создававме и визуелизиравме оваа едукативна игра, ја тестиравме како дел од неколку Еразмус проекти во којшто учествуваа ученици од разни основни училишта од цела Европа.

Пишете ни и ние ќе ја заскокоткаме вашата љубопитност со нашиот „Лов на богатство“ низ Скопје кој го создадовме за ученици но и за возрасни, а исто така може да се прилагоди како за поединци, така и за помали или поголеми групи.

Претходни написиГолемата Мајка слави роденден
Здраво, ние сме тимот на Млад истражувач, а ова веб платформа е наша образовна програма наменета токму за млади истражувачи. Можеш да нѐ најдеш на нашиот сајт или да ни пишеш на info@mladistrazuvac.mk