Последни објави

Скопје: палеонтолошки град – едукативна боенка за деца

Деновиве во издание на ХАЕМУС, а во рамките на едицијата „Млад истражувач“, публикувавме едукативна боенка насловена како „Скопје: палеонтолошки град“. Ако сакаш да го откриеш...

Бев во музеј

Визуелизирана историја

Нашите обичаи

Галичката свадба

Дали знаете дека во 2018 година The New York Times ја вклучи Галичката свадба помеѓу 9те летни европски фестивали за кои вреди да се...

Пиши ни и добиј награда

error: Содржината на сајтот е авторска!