Дома Контакт

Контакт

Здраво,

доколу имаш инспирација од областа на културното наследство, религиите, старите цивилизации, од некое твое патување, некое доживување, можеби текст, песна, креативна игра или пак сакаш да споделиш со другите свои размисли за науката, светот и сѐ она коешто нѐ опкружува, можеш секогаш да ни пишеш на нашиот мејл. Нашата редакција ќе го разгледа твојот предлог и ќе ти кажеме на кој начин би можеле да го објавиме твоето оригинално дело. Објавувањето на твојата креативна содржина не е ограничено само на нашиот сајт, туку ќе се сподели и на сметките на нашите социјални мрежи Фејсбук и Инстаграм кои одат под мототo на „Млад истражувач“.

За веб страницата

Млад Истражувач 
Образовна програма на ХАЕМУС наменета за деца и млади

Мрежно место: www.mladistrazuvac.mk
Email: info@mladistrazuvac.mk

За нас

ХАЕМУС 
Центар за научно истражување и промоција на културата

Телефон: + 389 77 432 861
Email: contact@haemus.org.mk

LATEST POSTS

Авантуристичка мистерија – Потрага по средновековното богатство

Едукативна тура за Скопското кале со професионален археолог по која следи авантуристичката мистерија „Потрага по средновековното богатство“, интерактивно доживување преку игра и истражување. Секој учесник...
error: Содржината на сајтот е авторска!