Дома Интерпретациска тура „Игра на троновите“ – тура за Кокино

Интерпретациска тура „Игра на троновите“ – тура за Кокино

Наскоро повеќе информации!

 

 

 

Што е интерпретациска тура?

Интерпретациска тура е тип на интерактивен настан каде лиценциран водич за толкување на наследството ја води турата по пат на игра, забава, мапи и загатки. Сите учесници имаат предизвик да земат активно учество во обликување на приказната, па дури и да го предвидат нејзиниот крај.