Дома Импресум

Импресум

ИЗДАВАЧ:

ХАЕМУС – Центар за научно истражување и промоција на културата

Главен уредник:
Василка Димитровска

Одговорен уредник и превод на текстови:
Александар Маџовски

Мрежно место: www.mladistrazuvac.mk
Мејл: info@mladistrazuvac.mk

СОРАБОТНИЦИ:

„Млад истражувач“ немаше да се случи без поддршката од нашите семејства, како и експертите коишто ја познаваат долгогодишната и квалитетна работа на тимот на ХАЕМУС.