Дома Тагови Загатки

Таг: Загатки

Едукативна и интерпретациска тура за млади истражувачи на Тумба Маџари

Во септември, еден убав сончев есенски ден, со тимот на ХАЕМУС организиравме едукативна и интерпретациска тура во неолитското село Тумба Маџари. Оваа екскурзија се...

Наш избор од видеа

error: Содржината на сајтот е авторска!