Дома Тагови Кокино

Таг: Кокино

Едукативна тура на архео-астрономскиот локалитет Кокино со млади истражувачи

На 27.08.2022 година организиравме една едукативна тура на архео-астрономскиот локалитет Кокино, која се претвори во посебна тура со млади истржувачи поради исклучителното внимание и...

Наш избор од видеа

error: Содржината на сајтот е авторска!