Дома Тагови Скопје

Таг: Скопје

Големата Мајка слави роденден

Дали знаеш дека Скопје слави роденден кој е стар повеќе од 6 милениуми? Во 2021 година се навршија точно 40 години од пронаоѓањето на Големата...

Наш избор од видеа

error: Содржината на сајтот е авторска!