Дома Тагови Video

Таг: video

Шетајте низ стариот Рим точно во 320 година од нашата ера

Со светската пандемија е сѐ уште тешко да се патува на разни места во светот. Но тоа не треба да ве спречи да патувате...

Како Дарјан го доживеа Неолитско село – Тумба Маџари

„Даријанатос“ е едукативно – информативен портал наменет за ученици и трагачи по интересни и автентични содржини од повеќе области.

Видео разгледница – Одиме во музеј со Ана

Драги деца, Нашите музеи во Македонија се надеваат на многу нови средби, дружење и учење преку предметите во нивните поставки. Ова видео кое има промотивна...

Наш избор од видеа

error: Содржината на сајтот е авторска!