Дома Лов на богатство низ Скопје

Лов на богатство низ Скопје

Ве покануваме да ѕирнете во дел од нашата супер забавна „Пешачка тура низ Скопје“ во комбинација со „Лов на богатсво“, збогатена со примамливи награди за победниците. Додека ја создававме и визуелизиравме оваа едукативна игра, ја тестиравме како дел од неколку Еразмус проекти во којшто учествуваа ученици од разни основни училишта од цела Европа.

Пишете ни и ние ќе ја заскокоткаме вашата љубопитност со нашиот „Лов на богатство“ низ Скопје кој го создадовме за ученици но и за возрасни, а исто така може да се прилагоди како за поединци, така и за помали или поголеми групи.